Trouwfotografie

Olivier Groot & Thysia Kleijwegt

Trouwfotografie doen wij samen, want met fotografen zien je meer dan één. Onze stijl is verhalend, een tikje documentary. Je herkent onze foto’s aan de echte kleuren en spontane en persoonlijke gebeurtenissen in combinatie met een “wauw-gevoel”.

Wij zijn Olivier & Thysia, twee oud-huisgenoten die tijdens hun studie beiden fotografie als hobby hebben ontdekt, op een héél andere manier. En dat is precies wat ons verbindt en een sterk fotografen duo maakt.

Samen begrijpen precies welke momenten van de dag en welke kleine details van belang zijn. Wij zijn aanwezig wanneer jullie dat willen, maar je zal ons nauwelijks opmerken.

Olivier

Olivier heeft zich gespecialiseerd in foto’s met een “wauw-effect”. Foto’s waar je mond van open valt omdat de foto tot kunst verheven is. Het zijn de details, de belichting, de technieken en creativiteit waardoor de foto’s een heel eigen karakter krijgen.

Thysia

Thysia heeft zich gespecialiseerd in de interactie met de mensen: “capturing the moment”. Want als jij terug kijkt naar jullie trouwdag wil je je opnieuw kunnen wanen in het gevoel dat je op dat moment had.

Ceremony special

4 uur fotografie
2 fotografen
€ 800

Time to
celibrate

8 uur fotografie
2 fotografen
€ 1200

Full day
of love

12 uur fotografie
2 fotografen
€ 1600

Elopement wedding

“Running away for love, with the ones you love”

Naar wens samen te stellen. Prijs afhankelijk van bestemming en afspraken.

*De eerste 50 km reiskosten, gerekend vanaf station Gouda, zijn voor onze rekening, Daarna wordt € 0,30 per km bij de prijs opgeteld. 

Werkwijze

  1. We plannen een kennismakingsgesprek in, bespreken wat jullie wensen zijn en wat jullie belangrijk vinden.
  2. Een voorbereidingsgesprek waarin we belangrijke details van jullie huwelijk doornemen.
  3. De dag(en) zelf waarbij wij op de achtergrond aanwezig zijn om te fotograferen.
  4. De oplevering van de foto’s.
  5. Optioneel bespreken hoe het trouwalbum eruit komt te zien, de keuze mogelijkheden, de check, aanpassingen en de oplevering.

Extra

  • Jullie kunnen bij je pakket een luxe trouwalbum bestellen, in de stijl die bij jullie past. We laten je met plezier een voorbeeld zien.
  • Een shoot vooraf kan helpen bij het kennismaken en wennen aan de camera en fotografiestijl.
  • Willen jullie graag een film van (een deel van) jullie mooie dag? Wij kunnen jullie helpen bij het kiezen van een videograaf.

Reviews

“Jullie verschillende stijlen vullen elkaar mooi aan en we zien dan ook echt de meerwaarde van het samen vastleggen van in dit geval een bruiloft.”
“Jullie hebben goed afgetast wat wij wilden en geholpen en gestuurd als wij geen duidelijk idee hadden.”
“Wij hebben jullie vaak niet opgemerkt.”
“Wij vonden jullie professionaliteit en prettig.”
Liefde
Detail
Emotie & dát moment